Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en unieke traktaties!
Nederlands
Nederlands

Welkom bij Sugar Sugar Bakery!

Leuk dat je onze website bezoekt! Onze studio is gevestigd in Lelystad, maar we bezorgen onze custom orders door heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar iets bijzonders voor een verjaardag, bruiloft, jubileum, zakelijk event of bijvoorbeeld een babyshower, wij zorgen voor de blikvanger op deze speciale dag! Al onze producten zijn volledig met de hand gemaakt, waarbij we alleen de allerbeste ingrediënten gebruiken zoals Nielsen Massey Madagscar Bourbon Vanille en Callebaut chocolade. Al onze producten zijn Halal. Onze meringues zijn koemelkvrij en glutenvrij.

Welkom bij Sugar Sugar Bakery! - Sugar Sugar Bakery

Speciale ontmoeting!

Onlangs had ik de eer om Buddy "Cakeboss" Valastro te mogen ontmoeten. Wat een respect voor deze ondernemer en man als persoon, echt heel bijzonder.

Speciale ontmoeting! - Sugar Sugar Bakery

Internationale publicaties

Een aantal van onze Couture Cakes hebben een feature gehad in het gerenomeerde Amerikaanse tijdschrift Cake Central en op de website van Satin Ice

Internationale publicaties - Sugar Sugar Bakery

Sugar Sugar Bakery Shop

Sugar Sugar Bakery Shop - Sugar Sugar Bakery

Onze webshop www.sugarsugarbakeryshop.nl is vanaf nu geopend! Om dit te vieren ontvang je vanaf nu tm 26 januari 15% korting op je bestelling met code Sugar18. Je kunt hier terecht voor het bestellen van onder andere onze cupcakes, brownies, en voor nu twee verschillende cakes. We zullen regelmatig nieuwe producten toevoegen. Wil je een custom order plaatsen, dan vragen we je om je wensen via de mail naar ons te sturen: info@sugarsugarbakery.nl of te bellen naar 06-22 384386. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

Social Media

 www.facebook.com/sugarsugarbakeryNL 

www.instagram.com/sugarsugarbakeryNL