Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en meer!
Home » Werkwijze

Werkwijze

Sugar Sugar Bakery is 7 dagen per week bereikbaar via het e-mailadres: info@sugarsugarbakery.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur op 06 - 22 384 386

Met uitzondering van vakanties, weekenden en feestdagen wordt alle e-mail dagelijks gelezen. Binnen 24 uur krijg je antwoord op vragen, opmerkingen of bestellingen.

Sugar Sugar Bakery werkt volgens de hygiënecode van het Bedrijfschap voor Horeca en Catering. Wij staan ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 68718225.

Bestellingen

Bestellingen - Sugar Sugar Bakery

Bestellingen

Indien je een bestelling wilt plaatsen, ontvangen wij graag een e-mail (info@sugarsugarbakery.nl ) van je met daarin:

Datum van ophalen / bezorging

Aantal personen

Gewenste taart (zie hiervoor ons Cake menu)

Eventueel gewenste opmaak en kleuren (fondant of crème/ganache)

Aantal cupcakes (in veelvoud van 6) of mini cupcakes (in veelvoud van 12)

Welke smaak / smaken je wenst (zie hiervoor ons Cupcake menu)

Eventuele bijzonderheden (speciale opmaak , kleuren etc)

 

Wij nemen via de mail of telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ontvang je van ons een prijsopgave. Indien je de bestelling wenst te plaatsen vragen wij je deze prijsopgave voor akkoord per e-mail te bevestigen. Nadat wij je betaling hebben ontvangen beginnen wij met de voorbereidingen voor je bestelling. Omdat we de taarten persoonlijk ontwerpen en alles met de hand maken kunnen wij slechts een beperkt aantal opdrachten per week aannemen. Probeer je bestelling daarom zo tijdig mogelijk door te geven.

Bezorging van je bestelling op de gewenste dag is mogelijk, binnen Lelystad is bezorging van custom orders gratis. Voor bezorging buiten Lelystad zullen wij de prijs in de offerte opnemen.

Workshops

Je kunt bij ons nu ook terecht voor workshops in onze studio. Onze voorkeur gaat uit naar groepen tot vier personen, zodat we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. Ook is het mogelijk om een privé masterclass te boeken. Je kunt zelf aangeven welk thema of welke techniek je wilt leren. In overleg met jou maken wij een passend programma. In onze webshop komen binnenkort een aantal standaard seizoens geïnspireerde workshops die dan te boeken zijn. Na afloop van de workshop kun je bij ons diverse tools en caketoppers aanschaffen, deze zijn ook via onze webshop te koop.

Workshops - Sugar Sugar Bakery

Betaling en annulering

Betaling

Nadat je van ons de offerte hebt ontvangen en deze voor akkoord via de e-mail hebt bevestigd, dient uiterlijk 10 dagen voor de afgesproken leverdatum het volledige bedrag bij ons te zijn bijgeschreven. Is de levering binnen 10 dagen, dan dient het volledige bedrag direct te worden overgemaakt. Voor bruidstaarten dient bij opdrachtbevestiging 50% aan te worden betaald en het volledige bedrag dient vier weken voor de afgesproken datum te zijn bijgeschreven op onze rekening.

 

Annuleringen

Alle annuleringen dienen altijd schriftelijk per e-mail te worden gedaan.

Een opdracht annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen vóór de afgesproken leverdatum. Bruidstaarten dienen uiterlijk 4 weken van tevoren geannuleerd te worden.

 

 - Sugar Sugar Bakery